Arbitrans d. o. o., Spodnji Hotič 2B, Litija

O podjetju

Kdo smo? Kakšno je naše poslanstvo? Za kaj se zavzevamo?

Spoznajte podjetje Arbitrans

Triglav, Slovenija

RAČUNOVODSKI SERVIS ARBITRANS
Kvalitetne & zanesljive računovodske storitve

 

ZANESLJIVE RAČUNOVODSKE STORITVE

STROKOVNOST IN KAKOVOST


 

HITRA ODZIVNOST IN PRILAGODLJIVOST

AŽURNOST IN FLEKSIBILNOST


 

STRANKA ZA NAS NI LE ŠTEVILKA

INDIVIDUALEN PRISTOP


O podjetju

Računovodski servis Arbitrans je  manjše računovodsko-svetovalno podjetje, katerega sodelovanje temelji na osebnem pristopu. Stranko želimo dobro spoznati, predvsem v načinu poslovanja, z namenom čim boljšega sodelovanja in nudenja kakovostne podpore. Želimo da nas naši partnerji poznajo kot zanesljiv, kvaliteten in zaupanja vreden računovodski servis. Želimo biti partner in ne le zunanji izvajalec storitev. Sodelujemo z vsemi oblikami privat podjetij, kot tudi tujimi podjetji s sedežem pri nas.

Arbitrans Vizija

Računovodski servis Arbitrans ina od začetka jasno vizijo "Biti zanesljiv partner, ki opravlja visoko kakovostne storitve na področju financ, računovodstva in davkov. Zadovoljstvo naših partnerjev je na prvem 1. mestu, zato stremimo k dolgoročnemu sodelovanju z obojestranskim zadovoljstvom. Vse naše partnerje želimo maksimalno razumeti, se jim 100% posvetiti in poskrbeti da se bodo v sodelovanju z nami počutili udobno in varno!"

Arbitrans Poslanstvo

Poskrbimo za brezskrbno vodenje računovodstva in poslovnih knjig in našim partnerjem omogočimo opravljanje dejavnosti za katero so specializirani brez nepotrebnih dodanih skrbi. Poleg računovodstva vsem našim partnerjem nudimo kakovostno podporo pri odločanju in uresničevanju zastavljene strategije poslovanja.

O podjetju Arbitrans

Brezskrbno vodenje računovodstva in poslovnih knjig!

Našim partnerjem omogočimo opravljanje dejavnosti za katero so specializirani brez nepotrebnih dodanih skrbi. 100% kakovost!

ŽELITE PONUDBO ZA VAŠE PODJETJE?

040 455 945

Več kot

1080

letnih bilanc stanja

Več kot

3680

knjiženih računov

Več kot

1550

nasvetov partnerjem